Caravana

WIN: kaarten voor de Caravana

Nieuwe caravans, hippe tenten en coole kampeeraccessoires. Je komt van 19 t/m 24 januari gegarandeerd in de kampeerstemming op de Caravana in Leeuwarden. Love2camp mag twee kaarten weggeven voor deze grootste kampeerbeurs van Nederland.

Het thema van Caravana 2017 is ‘Proef de vrijheid!’. En dat is precies wat kamperen is. Met de camper langs de kust van Frankrijk, met de caravan naar die ene prachtige camping in Italië of met de vouwwagen naar de prachtige Adriatische kust in Kroatië. En als het niet bevalt? Dan rijd je gewoon door naar de volgende bestemming.

caravana2017-500x500-2Wat is er te doen?
Trek gerust een dag uit om rond te neuzen, want de Caravana biedt voor ieder wat wils. Techneuten kunnen de laatste ontwikkelingen op kampeergebied bekijken, hipsters ontdekken de nieuwste trends en ook aan twijfelaars die nog een bestemming zoeken voor de volgende vakantie is gedacht: ruim 200 Europese campings hebben er een stand.

Winactie
Als kampeerliefhebber wil jij vast ook Caravana. Dat kan. En nog voor niks ook, want wij mogen twee entreekaarten weggeven voor een dag naar keuze (19 t/m 24 januari 2017). Kans maken? Vertel ons dan hieronder of op onze Facebook-pagina waarom jij naar de Caravana wilt. En vergeet dan niet die Facebookpagina te liken en te delen.

Tot op de Caravana!

9 antwoorden
 1. Donny Baegen
  Donny Baegen zegt:

  Onze zoektocht naar een nieuwe/andere caravan levert ons inmiddels kopzorgen…. Misschien dat de caravana ons de uitkomst biedt…
  Want we hebben inmiddels zoveel caravans bekeken door heel het land, dat we van de airmiles een caravan op de Bahamas zouden kunnen huren….

  Beantwoorden
 2. Joke
  Joke zegt:

  Wij willen graag kaarten winnen voor de Caravana, omdat we weliswaar stapelgek zijn op onze gepimpte Delta, maar het slapen comfortabeler kan en we het zat zijn over elkaar heen te moeten klauteren, als er ‘s nachts iemand uit moet. Dus willen we weten hoe het beter kan!

  Beantwoorden
 3. Annet Peters
  Annet Peters zegt:

  Wij willen een (nieuwe) vouwwagen kopen en waar kan je nou beter informatie hierover vinden en ideeën op doen als op de caravana! ⛺️Daarom willen wij graag naar de caravana! En natuurlijk om alvast in de vakantie stemming te komen! ?

  Beantwoorden
 4. Thea
  Thea zegt:

  We hebben afgelopen zomer onze eerste vouwwagen gekocht en zijn nu op zoek naar ideeën.qua inrichting, bestemmingen etc. Zouden graag kaartjes winnen voor de caravana.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *