Win: Vrijkaarten voor de Vakantiebeurs

Of je nu een verre reis wilt maken of een (kampeer)bestemming dichter bij huis zoekt: op de Vakantiebeurs kun je naar hartelust inspiratie opdoen. De vijftigste editie van de Vakantiebeurs vindt van 16 tot en met 19 januari plaats in de Utrechtse Jaarbeurs. Extra leuk: wij mogen vijf kaarten weggeven.

Vakantiebeurs

Hou je niet alleen van kamperen, maar ook van wandelen? Volg dan de wandelroute!

De Vakantiebeurs heeft ook dit jaar weer voor ieder wat wils. Zo zijn er verschillende themaroutes te volgen. Er is er bijvoorbeeld een voor wandel- en fietsliefhebbers en een voor alleengaande reizigers. Ook is er een speciale wijnroute. Het zal je niet verbazen dat juist deze route onze aandacht trekt.

Vakantiebeurs

Yup, geen beurs zonder wijn. Op de Vakantiebeurs kun je je eigen proeverijtje samenstellen. Proost!

Trek gerust een dag uit voor een bezoek aan de Vakantiebeurs. Naast de themaroutes en vele stands zijn er demonstraties, workshops én presentaties. Zo kun je bijvoorbeeld meer ontdekken over camperen Down under, iets wat op onze bucket list staat.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen op de Vakantiebeurs

Achter pa en ma aan over een beurs struinen is niet iets waar de meeste kinderen blij van worden. Toch zouden ze de Vakantiebeurs best heel leuk kunnen vinden. Er is namelijk genoeg te doen voor kids. Ze kunnen de wereld verkennen als ze de kidsroute volgen, zich uitleven op het springkussen en een clinic zeilen volgen. Ook staat er een reuzenrad en zijn er spelletjes te doen.

Vakantiebeurs

Ook kids hoeven zich niet te vervelen op de Vakantiebeurs!

Kaartjes winnen voor de Vakantiebeurs?

Praktische informatie
De Vakantiebeurs vindt van donderdag 16 tot en met zondag 19 januari 2020 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De deuren van het beursgebouw gaan iedere dag om 9.30 uur open. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via www.vakantiebeurs.nl

Kaartjes winnen?
Love2camp geeft vijf toegangskaarten weg. Wil jij er een winnen? Ga dan naar onze Facebook-pagina en tag degene met wie jij naar de Vakantiebeurs wilt. Vrijdag 10 januari maken we de winnaars bekend.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *