Win Caravana 2019

Winactie: 3 x 2 kaarten voor de Caravana in Leeuwarden!

Het is tijd voor de eerste Love2camp-prijsvraag van 2018! En wat voor eentje. We geven namelijk 3 x 2 kaarten voor de Caravana weg! Deze grootste kampeerbeurs van Nederland vindt van donderdag 18 t/m dinsdag 23 januari 2018 plaats in het WTC Expo in Leeuwarden. Voordat we vertellen hoe je kans maakt op twee kaarten, geven we een korte preview op de beurs.

De Caravana 2018 bestrijkt maar liefst 45.000 m2. Hierop vind je ruim 400 exposanten: van campings uit binnen- en buitenland tot campers, vouwwagens, caravans, tenten en kampeerartikelen. Dit jaar is er extra aandacht voor Nederlandse campings op het Viva Hollandia plein, waar je ook terecht kunt voor wat eten en drinken.

Innovatieve vouwwagen

iCamp vouwwagen

Dit is de iCamp vouwwagen. (foto: Udo Camp BV)

Wij nemen dit jaar sowieso een kijkje bij de iCamp-vouwwagen. Deze weegt slechts 538 kilo en is daardoor geschikt voor auto’s met een lichte motor. En hij heeft ook nog eens een elektrisch dak en stopcontacten met usb-aansluitingen. Willen we natuurlijk even in real life aanschouwen.

Caravana Designwedstrijd 2018

Sharevan Eugenia Maria

Eén van de ontwerpen: de Sharevan van Eugenia Maria

Op ons lijstje staat ook de Caravana Designwedstrijd 2018. Ontwerpers van verschillende hogescholen en universiteiten hebben hun visie op het kampeermiddel van de toekomst uitgewerkt. Dus met aandacht voor duurzame en lichte materialen, laag energieverbruik en luxe. Een vakjury, die bestaat uit vertegenwoordigers van LMC, NKC, ANWB/KCK, Isabella, KCI en Knaus Tabbert hebben uit alle inzendingen een aantal ontwerpen gekozen waar kampeerders op kunnen stemmen. We zijn benieuwd welk ontwerp uiteindelijk wint! Hier vind je alle ontwerpen.

Rondje langs campings

Camping Du Rivage

Verder gaan we uiteraard langs de aanwezige campings. Een mooi moment om sommige eigenaars – die we alleen van mailcontact kennen – eens de hand te schudden. Ja, Ronn en Petra van camping du Rivage, we hebben het ook tegen jullie!

Van toiletemmer naar Thetford

Met Martine in je kielzog ontkomt je nooit aan een bezoekje aan de Thetford-stand. Al is het maar voor een flesje van het een of ander voor in haar pimpcaravan. En dat voor de dame die ooit een lofzang op de toiletemmer schreef. Gelukkig houden we van alle kampeeraccessoires, dus we maken een mooi rondje langs alle stands.

 

Love2camp op de Caravana 2017

Vorig jaar proefden we een weissburgunder 😉

Wist je trouwens dat we vorig jaar ook naar de Caravana zijn geweest? Jaja, wij zijn Martine & Marije niet als we daar een wijntje nuttigden. Gelukkig deden we nog meer… Hier lees je ons verslag.

Hoe win je twee kaarten voor de Caravana?

Ga naar de Facebook-pagina van Love2camp. Heb je ons nog niet geliked? Doe dat dan héél snel en laat vervolgens in de reacties onder ons ‘win’-bericht weten waarom jij de Caravana wilt bezoeken. Vervolgens deel je het bericht op je Facebook-pagina. Wij maken de drie winnaars zaterdag bekend. Succes!

Wil je meer weten over de Caravana? Bezoek dan hun website.

1 antwoord
 1. Margareth Welgraven
  Margareth Welgraven zegt:

  Graag zou ik kaartjes voor de caravana winnen.
  Jaren terug heb ik vrijkaarten gewonnen bij campinglife.
  Helaas kon ik toen door ziekte niet gaan maar kon ik gelukkig Friese vrienden er blij mee maken.
  Maar wat lijkt het me heerlijk om mijn man te verrassen met vrijkaartjes zodat wee nu wel kunnen gaan.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *