Winactie! 3×2 kaarten voor de Caravana in Leeuwarden

Campings uit binnen- en buitenland, campers, vouwwagens, caravans, tenten en kampeerartikelen. Ook dit jaar is de Caravana (17 t/m 22 januari in het WTC Expo in Leeuwarden) een walhalla voor kampeerliefhebbers. En jij kunt erbij zijn. Wij geven namelijk 3×2 toegangskaarten weg voor de grootste kampeerbeurs van Nederland.

Een bezoek aan de Caravana in Leeuwarden is echt een dagje uit. Wat je er kunt doen? Bijvoorbeeld een proefrit maken in de ANWB Camper van het Jaar 2019: de Hymermobil B-klasse ModernComfort T 580. Ook kun je de elektrische fietsen van Gocycles uitproberen en kennismaken met de Lume Traveler, een Nederlandse design caravan met een volledig uitgeruste buitenkeuken.

Caravana

Maak kans op toegangskaarten

Natuurlijk is dit slechts een kleine greep uit het aanbod. Meer informatie over de exposanten en het programma vind je op de website van de Caravana.

Wil je vast in de stemming komen? Check dan hier het fotoverslag dat wij vorig jaar maakten van ons bezoek aan de Caravana.

En dan nu: hoe maak je kans op kaartjes? Nou simpel: ga naar de Facebook-pagina van Love2camp en tag degene met wie jij graag naar de Caravana wilt gaan. We geven in totaal 3×2 kaartjes weg. Dinsdag 15 januari maken we op onze Facebook-pagina de winnaars bekend.

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *