Winactie! 5×2 kaartjes voor de Vakantiebeurs in Utrecht

Het nieuwe jaar gaat bijna van start. Hét moment om vakantieplannen te maken. En waar kan dat beter dan op de Vakantiebeurs 2019? Op deze beurs – die van 9 tot en met 13 januari plaatsvindt in de Jaarbeurs Utrecht – vind je natuurlijk ook alles over kamperen. En wij geven 5×2 kaartjes weg!

Vakantiebeurs 2019Kamperen aan de Kust is een van de thema’s van de Vakantiebeurs 2019. Dit thema is een samenwerking met de branchevereniging KCI, diverse campings en verhuurders en verkopers van onder meer tenten, vouwwagens, campers en caravans. Deze samenwerkende partijen willen hiermee laten zien dat het kamperen van nu niet meer is te vergelijken met het kamperen van vroeger. Wij weten dit natuurlijk allang, maar dat blijkt niet voor iedereen te gelden. “Wat we echter vooral willen bewerkstelligen is dat we vooroordelen wegnemen bij mensen die niet zo bekend zijn met kamperen”, vertelt Judith Röling van de Vakantiebeurs. “Het gaat daarbij vooral om jongeren en mensen die als kind met hun ouders hebben gekampeerd en nu nog denken dat er ten opzichte van toen niets is veranderd.”

Van kampeermiddelen tot glamping

Kamperen aan de Kust vind je in hal 7. Hier staat alles in het teken van camping en outdoor. Dat betekent: kampeertrends, de nieuwste kampeermiddelen (caravans, campers, vouwwagens, tenten, voortenten en daktenten), glampingaccommodaties en de leukste campings en kampeerbestemmingen. Natuurlijk is ANWB Kamperen op dit plein vertegenwoordigd. Net als ACSI en de NKC. Wat er allemaal te doen is in de hal van Kamperen aan de Kust vind je hier.

Kamperen aan de Kust

Foto: Jaarbeurs

Alles over daktenten

We noemden het hier boven al even: ook daktenten zijn vertegenwoordigd op de Vakantiebeurs. En heb jij altijd al eens willen weten hoe het kamperen met een daktent werkt? Zorg dan dat je zondag 13 januari om 12.45 uur in het Europatheater in hal 7 bent. Hier geeft de organisator van het allereerste Daktentfestival in Nederland een presentatie over daktentkamperen. Hierin komen onder meer de voor- en nadelen van het kamperen in een daktent voorbij, maar ook tips voor het kopen of huren van een daktent. Wij schreven trouwens al eerder over kamperen met een daktent. Die blogpost kan je hier nog eens terug lezen.

Daktentkamperen

Foto: Daktentfestival

Maak kans op kaartjes

Wij hebben ons nu even gefocust op het kampeergedeelte van de Vakantiebeurs – en zelfs daarvan hebben we slechts een klein deel uitgelicht – , maar er is natuurlijk nog heel veel meer te doen en te beleven. Voor het hele programma en alle exposanten verwijzen we je daarom graag door naar www.vakantiebeurs.nl.

En dan nu: hoe maak je kans op kaartjes? Nou simpel: ga naar de Facebook-pagina van Love2camp en tag degene met wie jij graag naar de Vakantiebeurs wilt gaan. We geven in totaal 5×2 kaartjes weg. Vrijdag 4 januari maken we op onze Facebook-pagina de winnaars bekend.

Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
ANWB Camper en caravan van het jaar 2021
camping van het jaar
Fietsen Slovenië
Ons Buiten
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *