Winactie: De Happy Camper – Manfreds kampeer- & survivalgids

‘Beste kampeerliefhebber! Ik ben Manfred. Ik ben een yeti en ik houd ongelofelijk veel van kamperen.Thuis is waar mijn tent is. Wat is er nou mooier dan ’s ochtends vroeg bij het huilen van de eerste baby op te staan, de natte tent open te gooien en met je blote voeten in een naaktslak te stappen?’ Moet jij bij het lezen van deze tekst hard lachen? Lees dan vooral verder, want wij geven twee exemplaren van De Happy Camper – Manfreds kampeer- & survivalgids weg.

De happy camper is een must voor iedereen die van kamperen houdt. Manfred de yeti neemt zijn lezers mee op zijn kampeeravonturen en vertelt wat hij inmiddels weet over inpakken, de tent opzetten, koken, spelen en slapen op de camping, de grootste campingongemakken, “wild life” en nog veel meer. In het boek staan verder handige tips, leuke weetjes en hilarische interviews. Manfred is zelf gelukkig altijd vrolijk en optimistisch, ook als alles tegenzit. En zeg nou zelf: dat gebeurt weleens als je gaat kamperen…

Studio Job, Joris & Marieke

De Happy Camper Manfreds kampeer & survival gids

Manfred de Happy Camper van Studio Job, Joris & Marieke.

Manfred de yeti schreef dit boek samen met Studio Job, Joris & Marieke, bekend van hun animatiefilms. In 2015 werd hun korte film A single life genomineerd voor hun Oscar en een jaar later kwam hun eerste kinderboek uit: Wie doet dat toch? Al in 2011 bedachten ze Manfred. Of beter, ze leerden hem kennen tijdens de opnames van een videoclip. Ze waren zo onder de indruk van zijn kennis over kamperen dat ze besloten samen met hem dit boek te schrijven.

Vermijd mannen in kleine gele zwembroekjes

Wij vinden het een goede zet en hebben dankzij Manfred al heel wat bijgeleerd over kamperen. Zo weten we nu waarom we onze tent nooit moeten opzetten in de buurt van mannen met kleine gele zwembroekjes, dat kampeerders die hun hond mee willen nemen het beste naar Duitsland kunnen gaan én hoe je de thuiskom-blues het beste te lijf kunt gaan.

Win een exemplaar van De Happy Camper!

De Happy Camper Manfreds kampeer & survival gidsNu ben jij natuurlijk hartstikke benieuwd naar wat Manfred nog meer te vertellen heeft. Snappen we. Daarom vinden we het ook zo leuk dat we twee exemplaren van De happy camper mogen weggeven. Wil je meedoen aan deze winactie, like dan onze Facebook-pagina, deel het bericht én vertel ons aan wie jij de gids na het lezen wel wil uitlenen en waarom. Easy!

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *