Winactie: jouw vakantiefoto op canvas

De kinderen gaan weer naar school, de dagelijks files zijn terug van weggeweest en binnenkort zullen zelfs de eerste bomen hun blaadjes verliezen. De vakantie is nu dus echt voorbij. Wat rest zijn herinneringen en foto’s. En die moet je koesteren. Dat vinden ze bij Pixum ook. Daarom mogen wij van deze specialist in fotoproducten een super leuke prijs weggeven.

Die prachtige zonsondergang, lachende kindergezichten of misschien wel een kudde olifanten op de savanne. Ongetwijfeld is er een vakantiefoto waar je enorm blij van wordt en die fantastische herinneringen oproept. Hoe leuk zou het zijn om deze foto op canvas aan je muur te hebben hangen? Heel leuk, denken wij. Daarom geven wij een code weg, waarmee je bij Pixum jouw favoriete foto op canvas kunt laten drukken (30×40 cm.).

Wil je kans maken op deze leuke prijs? Laat hieronder of op onze Facebookpagina weten welke foto je graag op canvas wilt hebben en waarom! Vrijdag 16 september maken we de winnaar bekend.

7 antwoorden
 1. Anoniem
  Anoniem zegt:

  Ik heb afgelopen vakantie een foto gemaakt van mijn vriend, die zich optrekt aan een stang, buiten. Die stang maakt deel uit van de ‘sportschool’ die de eilandbewoners hebben gemaakt. Ze hebben dit gedaan van afval’ denk

  Beantwoorden
 2. Kelly Groen
  Kelly Groen zegt:

  Ik heb afgelopen vakantie een foto gemaakt van mijn vriend, die zich optrekt aan een stang, buiten. Die stang maakt deel uit van de ‘sportschool’ die de eilandbewoners hebben gemaakt. Ze hebben dit gedaan van afval’ denk hierbij aan stukken plastic en hout. De gemaakte gewichten gevuld met zand. Ik vond dit sportschool tafereel geweldig om te fotograferen, maar de foto dat mijn vriend aan het sporten is daar vind ik helemaal het einde!

  Beantwoorden
 3. annie
  annie zegt:

  een foto van mijn kleinzoon, onderwater zwemmend in het zwembad. Na bijna 3 jaar heeft hij eindelijk zijn A en B diploma. En het mooiste wat hij vindt, is toch het onderwater zwemmen.

  Beantwoorden
 4. Anita H.
  Anita H. zegt:

  Heeft wel helemaal niets met vakantie te maken, maar ik heb onlangs een metamorfose gehad via een tijdschrift. Helaas lukt het me absoluut niet om make-up en haren te krijgen zoals de professionals dat deden. Eén van de mooie foto’s zou ik wel graag vergroot aan de muur willen; leuke herinnering.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *