Winactie: Mepal Bloom servies

Op de camping gebruiken wij veel spullen van Mepal. Het kan tegen een stootje en ziet er bovendien leuk uit. Dit geldt ook voor het nieuwste buitenservies: de Bloom-lijn. Wij mogen een set voor twee personen weggeven. Update 9/7: de winnaar is inmiddels bekend.

Het kunststof Bloom-servies heeft een gespikkelde en matte finish. Dit geeft het een stijlvolle uitstraling. Bloom is verkrijgbaar in vier kleuren: geel, groen, wit en zwart. Je kunt natuurlijk voor een servies in één kleur kiezen, maar wij het juist leuk om te mixen en te matchen.

Mepal bloom dinnerware

Met deze borden van Mepal ziet je tafel er stylish uit!

Bloom-set winnen

Wij mogen van Mepal een (mix and match) Bloom-servies voor twee personen ter waarde van ruim 115 euro weggeven. Dit bestaat onder andere uit diepe, platte én ontbijtborden, een serveerschaal, bekers, glazen en een bestekset. Geen lullig prijsje dus.

Mepal bloom dinnerware

Wil jij een Bloom-servies voor twee personen winnen?

Zie jij jezelf al van het Bloom-servies eten op de camping, in je tuin, op het balkon of tijdens een picknick? Ga dan snel naar onze Facebook-pagina (die je natúúrlijk al geliked hebt) en deel het bericht openbaar. Wie weet ben jij dan de gelukkig winnaar.

Nemo stargaze recliner
SVR-beurzen
Domaine de la Noguiere
Rivier Collines de Castellane
Tentje
Meer van Caldonazzo
Campings van het jaar 2020
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *