Winactie: Mepal Bloom servies

Op de camping gebruiken wij veel spullen van Mepal. Het kan tegen een stootje en ziet er bovendien leuk uit. Dit geldt ook voor het nieuwste buitenservies: de Bloom-lijn. Wij mogen een set voor twee personen weggeven. Update 9/7: de winnaar is inmiddels bekend.

Het kunststof Bloom-servies heeft een gespikkelde en matte finish. Dit geeft het een stijlvolle uitstraling. Bloom is verkrijgbaar in vier kleuren: geel, groen, wit en zwart. Je kunt natuurlijk voor een servies in één kleur kiezen, maar wij het juist leuk om te mixen en te matchen.

Mepal bloom dinnerware

Met deze borden van Mepal ziet je tafel er stylish uit!

Bloom-set winnen

Wij mogen van Mepal een (mix and match) Bloom-servies voor twee personen ter waarde van ruim 115 euro weggeven. Dit bestaat onder andere uit diepe, platte én ontbijtborden, een serveerschaal, bekers, glazen en een bestekset. Geen lullig prijsje dus.

Mepal bloom dinnerware

Wil jij een Bloom-servies voor twee personen winnen?

Zie jij jezelf al van het Bloom-servies eten op de camping, in je tuin, op het balkon of tijdens een picknick? Ga dan snel naar onze Facebook-pagina (die je natúúrlijk al geliked hebt) en deel het bericht openbaar. Wie weet ben jij dan de gelukkig winnaar.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
1 antwoord
 1. Lydie Mathijs
  Lydie Mathijs zegt:

  Beste
  Na vele jaren als koppel te hebben genoten van reizen met ons ‘huisje op wielen’ stond ons leven plots stil nadat 2 jaar geleden ons campertje onderweg op reis gestolen werd, net nu we beiden op pensioen waren en eindelijk ons niets meer tegenhield (kinderen het nest verlaten, tuin onderhoudsvriendelijk gemaakt, geen echte verplichtingen meer)
  Toch wilden we ons leven hierdoor niet laten vergallen en nadat we de moed bijeengeraapt hadden en het financieel aankonden een andere occasie camper gekocht
  Nu nog wat kampeerbenodigheden en tips via jullie site uitzoeken (dankjewel) stevige anti-diefstalsloten en we kunnen weer op pad
  Kamperen is een levenswijze die wij gekozen hebben en net als Love2Camp ons uitermate goed bevalt
  Tip : DVD “The Leisure Seeker”
  met vriendelijke groeten
  Lydie & Roger

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *