Win Teun Paderborn standenstoel en voetenbank

Winnen: 2 campingstoelen (inclusief voetensteun) van TEUN

Hij is groot, goed bereikbaar en heel sympathiek. We ontdekten hem nog niet zo lang geleden, maar toch willen we hem nu al aan jullie voorstellen: TEUN. TEUN is ook nog eens heel gul, want dit leuke kampeermerk geeft via ons twee campingstoelen inclusief voetensteun weg.

Als fervent kampeerders weten we precies waar we goede spullen kunnen scoren. Tenminste, dat dachten we. De verbazing was dan ook groot toen we al googlend terechtkwamen op de website van TEUN. Met het schaamrood op de kaken moeten we bekennen dat we nog nooit hadden gehoord van dit samenwerkingsverband van zes Nederlandse kampeer- en recreatiespecialisten. Met dit artikel maken we dat een beetje goed. Niet om onszelf een beter gevoel te geven of om een reclamepraatje te houden, maar simpelweg omdat we blij verrast zijn met onze ontdekking.

Win Teun Paderborn voetenbank en standenstoel

Kijk eens hoe perfect deze stoelen en voetenbank op de camping passen 😉

TEUN-huismerk: stoelen, tafels én vouwwagen

Voetensteun voor Teun Paderborn

De TEUN Paderborn-voetensteun

Naast de bekende merken op het gebied van recreëren en kamperen heeft TEUN ook een huismerk. Het ruime én scherp geprijsde assortiment van TEUN-producten bestaat uit onder meer kasten, tafels, stoelen, caravanaccessoires en zelfs een heuse vouwwagen. En het moet gezegd: deze zien er prima uit.

 

Wil jij twee TEUN-campingstoelen met voetensteun winnen?

Teun standenstoel Paderborn

De Paderborn-standenstoel van TEUN

Nu ben jij ook natuurlijk razend benieuwd naar deze kampeerspullen. Snappen we. Daarom vinden we het ook zo leuk dat wij twee TEUN Paderborn campingstoelen inclusief bijpassende voetensteun mogen weggeven. Dat betekent lekker ontspannen met de beentjes omhoog. Geen lullig prijsje dachten we zo.

Wil jij binnenkort op de camping relaxen in deze luxe standenstoel (met lichtgewicht aluminiumframe)? Ga dan snel naar onze Facebook-pagina. Daar lees je precies hoe je kans maakt op deze toffe prijs.

Ben je niet de gelukkige winnaar? Ga dan als de wiedeweerga naar de website of een van zeven fysieke winkels van TEUN.

 

Veel shop- en kampeerplezier!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *