Winnen! Een tegoedbon van Campspace

Kamperen op de middenstip van het Olympisch Stadion, op de ADAM Toren, met tenten hangend aan de Euromast en op veel andere te gekke locaties. Hoe cool is dat? Wil jij ook een bijzondere kampeerervaring meemaken? Lees dan even verder!

‘Make camping cool again’. Dat is niet alleen onze missie, maar ook die van Campspace. Deze startup wil een nieuwe stijl van kamperen introduceren door mensen overal te laten kamperen. We noemden al het Olympisch Stadion, maar wat te denken van back to basic kamperen in Zuid-Holland, omgeven door alpaca’s in België, of op prachtige plek aan de Ierse kust zoals de foto boven dit artikel?

campspace Zuid-holland

Lekker rustig: kamperen bij iemand in de tuin.

Het ontstaan van Campspace

Wat doe je als je een plek zoekt om te kamperen, maar niet van grootschalige campings houdt? Dat vroeg Alexander ¬– een van de oprichters van Campspace – zich af. Terug in Nederland nam hij direct contact op met Merijn en Jeroen om Campspace te starten. Met hun bedrijf willen de heren een nieuwe stijl van kamperen introduceren door mensen overal te laten kamperen.

Campspace

Mooi plekje!

Sinds de start in 2017 heeft het netwerk van Campspace zich flink uitgebreid. Op de website bieden heel wat mensen hun ‘achtertuin’ aan als kampeerplek. Niet alleen in Nederland, maar op heel veel plekken in de wereld. Wil jij ook eens overnachten op een micro camping van Campspace? Dat kan. Wij mogen namelijk een tegoedbon ter waarde van dertig euro weggeven voor een overnachting naar keuze.

Winnen? Zo maak je kans!

Wil jij kans maken op deze toffe prijs? Ga dan naar onze Facebook-pagina en tag degene met wie jij wilt kamperen op een bijzondere plek. Wie weet ben jij de gelukkige. En zo niet? Dan kun je natuurlijk gewoon zelf een nachtje weg boeken op www.campspace.com

campspace huur

Heb je geen eigen tent? Je kunt bij Campspace ook ‘glampen’.

Camp to Go afl 1
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
Winterkamperen
Mobiel kantoor Kip Caravan
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *