winnen flat flowers

Winnen: Flat flowers om je caravan te pimpen

Het zijn de donkere dagen voor Kerst. Een periode waarin je vast 101 dingen te doen hebt en je hoofd totaal niet naar kamperen staat. Snappen we. Toch raden we je aan even verder te lezen, want we hebben namelijk winactie geregeld die wat vrolijkheid in de duisternis brengt.

Vorig jaar rond deze tijd had ik wilde plannen om mijn nieuwe, oude caravan te pimpen. Helaas is daar vooralsnog weinig van terechtgekomen. Tijdgebrek, zullen we maar zeggen. Dat een ingrijpende verbouwing niet is gelukt, wil niet zeggen dat ik het reispaleis niet wat heb opgefleurd. Dat heb ik namelijk wel. Onder meer met een paar leuke flat flowers op de ramen. Dankzij deze stickers kan ik zelfs op vakantie van een vrolijke bos bloemen genieten.

flat flowers

Kijk nou hoe leuk. Een gezellig bosje bloemen voor (op) het raam.

Ik begon met één paar, maar inmiddels heb ik meerdere ramen beplakt met flat flowers. Het opplakken is hartstikke makkelijk. Ben je ze zat of wil je ze ergens anders plakken? Geen probleem. De stickers zijn herplaatsbaar en laten geen lijmresten achter. Ideaal.

Flat flowers

Flat sunflowers.

Flat flowers winnen

Natuurlijk gunnen we jullie ook een bosje vrolijkheid. Net als Janine van KEK kamperen. Daarom mogen we van haar drie paar originele flat flowers weggeven: twee keer de roze dahlia in de koffiepot en eenmaal de sunflowers.

Kans maken? Like dan onze Facebook-pagina, deel het bericht en laat ons in een comment weten of je gaat voor de dahlia’s of de sunflowers. 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *