Winnen: Omnia campingoven

Knapperige broodjes of een heerlijke cake bakken op de camping? Met de Omnia campingoven is het een fluitje van een cent. Ook verse lasagne en een lekkere quiche staan in een handomdraai op tafel. Zelf ervaren? Dat kan, want van Kampeerwereld Hendriks mogen wij een campingoven weggeven.

11284_campingovenKoken op de camping. Vaak is het een beetje behelpen. We vallen dan ook al snel terug op de barbecue, een salade of simpele pasta. Niks mis mee hoor, maar soms snakken we na een paar weken kamperen naar wat variatie. We houden tenslotte van lekker eten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we de Omnia een leuk ding vinden. Je zet deze kleine oven gewoon op je gastoestel (of elektrische kookplaat) en kunt er de lekkerste dingen in maken. 11287_campingoven

 

We kunnen ons voorstellen dat je de Omnia dolgraag wilt uitproberen.
Dat kan, want wij mogen er van Kampeerwereld Hendriks een weggeven. Winnen is simpel!

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is ons hieronder vertellen wat jij in deze campingoven zou maken. Of vertel het via onze Facebook-pagina.
We zijn benieuwd naar jullie reacties. Vrijdag 8 juli maken we de winnaar bekend. Neem jij dit kekke oventje mee naar de camping?

 

65 antwoorden
 1. Lindsay
  Lindsay zegt:

  Ooooo wat niet! Ik ben aan het diëten dus ik zie talloze mogelijkheden! Ik ben nu al aan het puzzelen hoe ik dat moet gaan doen op de camping. Lekkere quiche maken lijkt me het leukste! Of een lasagne. Of of of……

  Beantwoorden
 2. Marieke van Beek
  Marieke van Beek zegt:

  Nog nooit eerder gezien! Lijkt me ideaal!
  Ik zie talloze mogelijkheden! Ik zou gaan voor heerlijke Franse aardappeltjes in de schil met knoflook, rozemarijn of tijm met olijfolie en zeezout en daarbij verse groenten zoals ui, courgette, paprika, champignon.
  Love it.
  En voor de lunch een tosti; stukjes stokbrood met gesmolten kaas etc . Worden de kinderen heel blij van, beter dan die gekke croque monsieur (‘da’s toch geen echte tosti mama?’)

  Beantwoorden
 3. Anna Moratis
  Anna Moratis zegt:

  Wij zijn gek op kippenpootjes met ui knoflook en tomaat heerlijk, met veel verse kruiden !
  Lekker laten smoren en bakken in dit kekke oventje!
  Whe love it.

  Beantwoorden
 4. Willemijn
  Willemijn zegt:

  Omdat ik het heel leuk vind om thuis te bakken, zou ik hier op de camping ook van alles in bakken….bv broodjes maar ook een cake en mischien wel een taart. Zouden de mensen op de camping heerlijk vinden als ik ze tracteer op eigen gebakken gebak. Dus kom maar op met deze “oven”,

  Beantwoorden
 5. Elvira Thesing
  Elvira Thesing zegt:

  In die oven kan mijn liefde zijn heerlijke lasagne maken. Normaal doet hij dat thuis en hopelijk straks op de camping in Zeeland met ons nichtje Yentl.
  En de croisssantjes als ontbijt kan ik dan ook lekker klaarmaken. Ik verheug me nu nog meer op de vakantie met zijn drietjes.

  Beantwoorden
 6. Blom
  Blom zegt:

  Heerlijke warme broodjes, en cake voor de verjaardag van mijn zoontje, die altijd op vakantie jarig is. Met zijn lactoseintollerantie altijd moeilijk om een taart te vinden die hij mag, zo kan ik hem zelf maken!

  Beantwoorden
 7. Ineke Voogd
  Ineke Voogd zegt:

  Net terug van 4 Frankrijk met onze vouwwagen. Wat had ik deze oven graag willien uitproberen. Ik heb veel zelf gekookt. Met deze oven lijkt het mij een stuk makkelijker.

  Beantwoorden
 8. Christina Gruppen
  Christina Gruppen zegt:

  Wij gaan een jaar lang met de camper weg…. ?de Omnia campingoven zou een enorme uitkomst zijn. Leuke uitdaging… ik zou willen proberen of je er een lekkere moussaka of gemista (gevulde paprika’s-tomaten en courgette) in zou kunnen maken?

  Beantwoorden
 9. Hendrina
  Hendrina zegt:

  Volgens mij is het niet op te noemen, zoveel keus……Ik zou hem graag eens uitproberen, en laat jullie dan weten wat ik allemaal gemaakt heb!

  Beantwoorden
 10. Charlotte Holdinga-Stoffers
  Charlotte Holdinga-Stoffers zegt:

  Wat een gaaf ding zeg! Ik zou een lekkere cake gaan bakken voor mn schoonmoeder omdat zij net in onze vakantie jarig is! Dan heeft ze toch nog een echt verjaardags gevoel:)

  Beantwoorden
 11. Jasja haijkens
  Jasja haijkens zegt:

  Wat een super gaaf ding!!!!
  Warme broodjes zoiezo,maar mijn knulletje is in de zomervakantie jarig en deze zou ik gebruiken om een prachtige tulband te bakken en dan zou ik glazuur van huis meenemen om m zelf te decoreren want het taartje dat we altijd bij een Franse bakker proberen te halen valt toch in het niets bij zelf gemaakte cake als verjaardagstaart!!!!!

  Beantwoorden
 12. Wendy
  Wendy zegt:

  Dat lijkt me super handig. Ik ga voor het eerst alleen met mijn kinderen kamperen. Dus dit zou goed uitkomen. Lekkere lasagne, broodjes, cake. Als pizza ook kan dan zou dat een leuke verrassing voor ze zijn

  Beantwoorden
 13. Audrey
  Audrey zegt:

  Lekkere broodjes voor het ontbijt en voor bij de koffie een lekkere appeltaart. Die heb ik ooit geproefd bij een campingbuurvrouw en dat was heerlijk! Lijkt mij leuk om dat zelf ook te kunnen maken.

  Beantwoorden
 14. Esther
  Esther zegt:

  Heerlijk struinen op de markten naar verse groentes, die dan vullen en in de omnia oven garen. Ook cake en taarten maken zou dan eindelijk kunnen!

  Beantwoorden
 15. Guijt
  Guijt zegt:

  Tarte tatin, of een lekkere pizza, gevulde paprika’s, en nog veel en veel meer. Lijkt me geweldig om te kunnen gebruiken

  Beantwoorden
 16. Carla
  Carla zegt:

  ‘S ochtends broodjes, ‘ avonds knoflook kip uit de oven, ovenpasta, of broccoli-kip. Heerlijk! En ik hoorde dat je er ook appeltaart in kunt bakken dat wil ik graag proberen!

  Beantwoorden
 17. Bettie
  Bettie zegt:

  Ik zou er van alles in maken. Mag heel graag koken en bakken. Ik zie dat je er veel mee kunt maken. Dan hoef ik geen oven aan te schaffen. Zijn beginnend campeerders..

  Beantwoorden
  • anneke
   anneke zegt:

   Lijkt de ouderwetse wonderpan. Ca. 60 jaar geleden had mijn moeder er een en ik had een kleintje. Kon van alles in gemaakt worden op het gas.

   Beantwoorden
 18. Yvonne
  Yvonne zegt:

  Wat leuk! Het lijkt op de wonderpan die mijn moeder vroeger gebruikte om cake te bakken!
  Zou er van alles in proeren te maken, jammie 🙂

  Beantwoorden
 19. Marleen Borst
  Marleen Borst zegt:

  Heerlijke stoofschotels, mmm. taarten bakken, vruchten zijn overal te koop. lasagna, heerlijk brood. och toch te veel om op te noem,en wat dit wonder allemaal kan. denk dat niet alleen op vakantie maar ik hem ook thuis gebruiken zal.
  heerlijk in de tuin met kinderen en kleinkinderen broodjes maken, gezellig.

  Beantwoorden
 20. Mcj. Op t Broek
  Mcj. Op t Broek zegt:

  Lijkt mij ideaal. Wij camperen heel graag, en verse broodjes in de morgen horen erbij. Alleen al de reuk van vers gebakken broodjes. Heeeeerlijk. En de cake uiteraard.

  Beantwoorden
 21. Anita Meijer
  Anita Meijer zegt:

  Wat gaaf dan zou ik elke mijn broodjes kunnen afbakken en een cake pizza enz enz maken. Ivm met Coeliakie moet ik verplicht 100 % glutenvrij kunnen eten. Dit zou voor mij de oplossing zijn om in de vakantie toch mijn brood enz te kunnen eten. Heerlijk een broodje afbakken voor bij de barbecue. Niet meer hoeven toekijken hoe anderen hun verse broodjes opeten.
  Dus ik wil deze heel graag.

  Beantwoorden
 22. anneke
  anneke zegt:

  Lijkt de ouderwetse wonderpan. Ca. 60 jaar geleden had mijn moeder er een en ik had een kleintje. Kon van alles in gemaakt worden op het gas.

  Beantwoorden
 23. Tanja Anna
  Tanja Anna zegt:

  Lijkt me heerlijk om verse cake te bakken. Of pizza. Of broodjes. Of lasagne. Of hartige taart of… of…. of….. nog zoveel meer. Maar ideaal lijkt ie me!

  Beantwoorden
 24. Rooie tulp
  Rooie tulp zegt:

  Lijkt me geweldig als we ergens zonder stroom staan ,lekker broodjes afbakken of andere gerechten in te maken ! Mmmmm !

  Beantwoorden
 25. Miranda Buck
  Miranda Buck zegt:

  Wauw wat een gaaf ding zeg! Ik zou dan ook op de camping heerlijke cake kunnen bakken of een lekkere zomerse ovenschotel met verse groente!

  Beantwoorden
 26. Sidon Groen
  Sidon Groen zegt:

  Lijkt mij een super ding en zou deze graag mee nemen met kamperen. Kan ik tenminste op mijn verjaardag (9/8) aan het Comomeer toch nog een lekkere verse tulband of cake maken. Smullen hoor..

  En geen problemen met stroomverbruik, gewoon op gas. Helemaal super.

  Beantwoorden
 27. Linda Schipper
  Linda Schipper zegt:

  Een prachtige ronde cake, die de basis zou zijn voor een mooie verjaardagstaart voor mijn dochter, die vanaf haar geboorte haar verjaardag op de camping viert. We stellen wel eens voor om thuis te zijn met haar verjaardag, maar dat is niet eens een optie voor haar. Jarig ben je op de camping. Ze wordt dit jaar 14! Dan dus niet alleen slingers aan de tent, maar ook een echte taart gebakken in de Omnia!

  Beantwoorden
 28. Chris Tettero
  Chris Tettero zegt:

  Mooie broden en soortgelijke dingen. Ik kan gewoon brood niet verdragen en in een OmniaOven kan ik op vakantie in het buitenland zelf een alternatief brood bakken.

  Beantwoorden
 29. Gerdien
  Gerdien zegt:

  Dat zou superfijn zijn voor mijn vriend die vanwege zijn darmen niet zomaar alles kan eten, toch lekker brood en pizza te kunnen maken op de camping!

  Beantwoorden
 30. Anita
  Anita zegt:

  Toevallig hebben wij vanmiddag een tent gekocht bij Kampeerwereld Hendriks en zag ik hem staan. Er stond een tv bij maar nu ik dit zo lees had ik hem toch mee moeten nemen ? Wat een handig ding! Wat zou het leuk zijn als we hem mee zouden kunnen nemen naar Noorwegen! Heerlijk verse broodjes bakken of lasagne. Heerlijk!

  Beantwoorden
 31. Leni Bijleveld-Spronk
  Leni Bijleveld-Spronk zegt:

  Lijkt mij geweldig om daar op de camping gebruik van te gaan maken op de camping altijd veel visite dus snel en handig alles wat er maar in kan gaat er in En deze kokkin heeft het goed naar haar zin. En even snel een cake bakken in deze oven pan mmmm super dat er zoveel mee kan.

  Beantwoorden
 32. Marloes Rijsmus
  Marloes Rijsmus zegt:

  Ik zou heerlijk broodjes afbakken, maar ook zeker voor het avondeten dingen met de oven maken. Wat een eentonig eten altijd tijdens de vakantie. Vaak hetzelfde, vaak simpele dingen… Met deze mooie oven kunnen we meer variatie aanbrengen! Love it!

  Beantwoorden
 33. Wendy
  Wendy zegt:

  O nou ik ga voor het eerst kamperen met m’n zoontje van 6 en ik denk dat ik broodjes ga bakken voor t ontbijt en misschien kunnen er pizza’s in of iets anders bakkerigs. Echt heel leuk zo’n oven geniaal hihi

  Beantwoorden
 34. geke dijkstra
  geke dijkstra zegt:

  ik ken de oude wonderpan maar deze nieuwe zou ik graag willen hebben en ik zou er dan brood in bakken afbakbroodjes, en wil graag allerlei recepten uit proberen, b.v. iets met vis, pizza moet ik allemaal nog leren maar lijkt me geweldig en natuurlijk mee in de camper

  Beantwoorden
 35. Tineke Krijger
  Tineke Krijger zegt:

  het lijkt mij geweldig zo.n wonderpan. Ik zou er ‘s morgens mijn croissantjes in bakken, Voor lunch een lekkere Franse eend in zoutkorst en ‘s avonds zalm met lekkere kruiden en natuurlijk kleine aardappeltjes (ratten) in de schil met lekkere kruiden.

  Beantwoorden
 36. Love2camp
  Love2camp zegt:

  Wow, hier krijgen wij echt trek van. Wat een leuke en inspirerende reacties allemaal. Heerlijk! Vrijdag maken we de winnaar bekend.

  Beantwoorden
 37. lisette
  lisette zegt:

  Wat een gaaf ding. Ik zou dan lekker een cake of taart bakken, zodat we mijn verjaardag kunnen vieren op de camping.
  En natuurlijk lekker broodjes opwarmen, Lekker gezonde pizza hapjes maken voor tussendoor enz enz

  Beantwoorden
 38. Annet
  Annet zegt:

  Zou een uitkomst zijn voor mijn gehandicapte dochter Priscilla Hoogendijk .Gaan dit jaar voor eerste jaar keer camperen in grote tunneltent tent .Kan ze zelf cake bakken oven is te moeilijk voor haar….

  Beantwoorden
  • Annet
   Annet zegt:

   Zou een uitkomst zijn voor mijn gehandicapte dochter Priscilla Hoogendijk .Gaan dit jaar voor eerste jaar keer camperen in grote tunneltent tent .Kan ze zelf cake bakken oven is te moeilijk voor haar….

   Beantwoorden
 39. Marianne
  Marianne zegt:

  Ongelooflijk
  Magisch
  Niet-te-filmen
  Interessant
  Apparaat!!!

  Wat zou ik hier graag gebruik van willen maken in Frankrijk. Eerst de lekkerste bramen plukken en dan de lekkerste cakejes in de OMNIA maken!

  Beantwoorden
 40. Aafke Smits
  Aafke Smits zegt:

  Poffert. (nee niet poffertjes) Poffert is een heel oud gronings recept. Mijn moeder maakt het vroeger in een pan die best wel op deze pan lijkt…
  Vakantie is natuurlijk bedoeld om lekker weg te zijn, maar ook lekker om het gezellige thuis gevoel te hebben als wij ouderwets poffert kunnen eten.

  Beantwoorden
 41. Joke Hoeven
  Joke Hoeven zegt:

  Het Nederlandse brood blijft toch altijd het lekkerste. Dus met zo’n oven lekker s’morgens je eigen brood bakken in Italië lijkt mij heerlijk. Voor s’avonds lekker kip met daarom heen verse groentes en aardappeltjes. En klaar is je complete maaltijd op de camping. Lijkt mij ideaal.

  Beantwoorden
 42. Margriet
  Margriet zegt:

  nou de lasagna of de quiche lijkt me wel wat en ‘s morgens de broodjes lekker vers. Wie weet wat we nog meer kunnen verzinnen. Lijkt ons erg leuk om uit te proberen. Welkom dus.

  Beantwoorden
 43. Love2camp
  Love2camp zegt:

  Goedemorgen kampeerders! Het is vrijdag en zoals beloofd maken we vandaag de winnaar bekend. We hebben de namen van iedereen die via deze website of onze Facebook-pagina heeft gereageerd bij elkaar gegooid en de winnaar getrokken. Gefeliciteerd Marleen Borst, jij staat deze zomer in de tent te bakken. Wil je ons even je adres mailen(info@love2camp.nl)?
  Iedereen bedankt voor het meedoen! Hou ons goed in de gaten, want binnenkort hebben we meer leuke winacties!
  Fijn weekend!
  Grts Marije en Martine

  Beantwoorden
 44. Marleen Borst
  Marleen Borst zegt:

  Marije en Martine,
  Jullie en ook Kampeerwereld Hendriks heel erg bedankt!
  Wat zullen wij genieten op vakantie, maar ook thuis ga ik hem zeker veel gebruiken met de kinderen en kleinkinderen. En ik denk dat ik hem af en toe ook ga gebruiken op mijn werk ( woonzorgboerderij) om de mensen lekker te verwennen. Haha de oven gaat werkelijk overuren draaien hier 🙂 ik heb er heel veel zin in om hem te gebruiken. Nogmaals hartelijk dank
  Hartelijke groet
  Marleen

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *