World Campooz Day op zondag 16 juni

Campooz-bezitters verzamelen zich komend weekend weer op camping De Woensberg in Huizen (Noord-Holland). Wil je ook eens kijken hoe zo’n vouwwagen van dit merk er uit ziet? Dan ben je zondag 16 juni van harte welkom tijdens World Campooz Day.

Volgens de mannen van Campooz zet je hun vouwwagens supersnel op, als je maar de juiste tips & tricks kent. Omdat het niet haalbaar is om alle bezitters te bezoeken, besloten ze een speciaal weekend te organiseren. De ingrediënten: opzetinstructies, workshops, muziek en vooral veel gezelligheid met andere Campooz-eigenaren. Ben je zelf een Campooz’er en wil je er het hele weekend (14 t/m 16 juni) bij zijn met je vouwwagen? Dat kan, want er zijn nog kampeerplaatsen vrij! Inschrijven kan hier.

World Campooz Day

Opzetinstructies en muziek

Wij vonden het heel gezellig tijdens World Campooz Day 2018!

Heb je geen Lazy Jack, Fat Freddy of Lola? Niet getreurd! De zondag van het kampeerweekend – in dit geval dus 16 juni – hebben de mannen omgedoopt tot World Campooz Day. Vooralsnog dus alleen in Huizen, maar think big! Op deze dag is iedereen welkom om een kijkje te nemen op De Woensberg en van Campooz-bezitters te horen hoe hun vouwwagen bevalt. Natuurlijk is het Campooz-team aanwezig voor vragen.

Eén ding is zeker: World Campooz Day wordt zeker niet saai. Op de agenda staan opzetinstructies, muziek, theater en het Rad van Fortuin. Love2camp bezocht vorig jaar de World Campooz Day en uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het héél gezellig was. Het hele programma vind je hier.

1 vakantie 2 bestemmingen
Vaatwasser op camping
Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *