Zo ziet ons kampeerseizoen 2016 er uit

De campings zijn weer open en dat betekent de start van het nieuwe kampeerseizoen. Wij hebben er zin in en vertellen je wat dit jaar onze kampeerplannen zijn.

Marije
Volgende week, in de meivakantie dus, gaan we een paar dagen kamperen met onze vouwwagen. Voor die tijd moet hij wel even langs de garage want de remlichten werken niet meer. Niet zo handig. We hebben lang gewacht met een camping boeken omdat we het weer wilden afwachten. Uiteindelijk is het Zuid-Limburg geworden. Nu is het buiten nog erg koud en nat en we hopen heel erg dat het eind volgende week beter weer is. Want bibberen in de tent… liever niet.

Speeltuin

Tijd om te schommelen met de kinderen

Bij mooi weer gaan we in het voorjaar en in de zomer ook nog weekendjes kamperen. Op vrijdag na schooltijd meteen vertrekken en op zondag weer thuis komen. De vouwwagen kunnen we makkelijk uit de stalling halen en op zich zijn onze spullen ook zo ingepakt. Het is zo lekker om een weekendje te kamperen. Je bent even helemaal weg, de hele dag buiten én je hebt alle tijd voor elkaar. Lekker met de kinderen naar het speeltuintje op de camping, samen een spelletje doen en naar het zwembad. Maar ook: lezen voor de tent en een goed gesprek als de kinderen op bed liggen.

 

 

Na lang zoeken hebben we eindelijk de campings voor in de zomervakantie gevonden. Ik had mijn pijlen dit jaar op Italië gericht, maar dé camping kon ik steeds niet vinden. Nu gaan we de eerste week naar het Lago Maggiore en daarna nog ruim tien dagen naar Toscane waar we maar liefst twee verjaardagen vieren (die van mijn jongste mannetje en de mijne). Wij hebben super veel zin in het komende kampeerseizoen!

Viaduc de Millau

Viaduc de Millau

Martine
Dit jaar zetten we onze tent waarschijnlijk alleen in de zomervakantie op. In het voorjaar verdient vooral Landal goed aan ons. Er staan al verschillende weekendjes en een midweek gepland met familie en vrienden. Ook in het najaar zal het er waarschijnlijk niet van komen. We gaan verbouwen, dus de weekenden zal ik vooral schilderend en soppend doorbrengen. Maar in de zomervakantie nemen we het ervan. We gaan drie weken naar Frankrijk; een camping in Millau dit jaar. De omgeving ken ik niet, de camping evenmin. Ik ben benieuwd, kijk er nu al naar uit. Net zoals ik me verheug op de kampeerverhalen van anderen. Van Marije, van andere vrienden en die van jou, want goede tips zijn altijd welkom!

Dit vind je misschien ook leuk:

Zo ziet ons kampeerseizoen 2017 er uit
Hielkloven op de camping
Gênante campingmomenten
Romantiek op de camping
Mrs. Perfect
Mr. Perfect
7x privacy op de camping
Jarig zijn op de camping : zo doen wij dat
5 tips voor een nóg fijnere kampeervakantie
8 redenen waarom je echt moet gaan kamperen (echt!)
Zwanger kamperen (wel even goed voorbereiden)
‘Plakkinderen’ op de camping
Opvoeden op de camping: pokerface mee
Negen types die je op elke camping tegenkomt

[su_button url=”https://www.facebook.com/Love2camp.nl/” style=”flat” background=”#e86030″ size=”7″]Like Love2camp op Facebook! »[/su_button]

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *