Zo ziet ons kampeerseizoen 2018 er uit

Het is inmiddels traditie: met Pasen vertellen we je hoe ons kampeerseizoen er dit jaar uitziet. Nu het buiten grijs en nat is – en wij gelukkig niet in een tentje zitten – denken we verlekkerd aan de tripjes die komen gaan. Oké, dit zijn onze kampeerplannen voor 2018!

Het kampeerseizoen 2018 van Marije

Voordat ik vertel wat we dit jaar gaan doen, even een korte terugblik op 2017. Het was een goed kampeerseizoen. Zo kampeerden we in de meivakantie met onze Alpen Kreuzer Super GT in Zuid-Limburg (hier lees je het verslag), gingen we met een geleende Camp-Let een weekje naar camping de Rammelbeek, probeerden we een boshut uit op RCN de Jagerstee en gingen we drie weken naar Frankrijk en Spanje.

Camping Globo Rojo

‘Ons’ straatje op camping Globo Rojo in Spanje, waar we in augustus kampeerden.

Ons kampeerseizoen voor 2018 is nog maar ten dele ingevuld. In de meivakantie gaan we een paar dagen weg met een camper. Voor het eerst! We hebben er super veel zin in en kunnen niet wachten om het gemak van een camper te ervaren. Hoe het ons bevalt, lees je natuurlijk in een verslag op Love2camp en op onze social mediakanalen, waar we je tijdens de reis op de hoogte houden. Waar we naartoe gaan, weten we op dit moment nog niet. Eén ding is zeker: we willen wel een beetje rijden. Daar heb je immers een camper voor!

Stormlamp Caravanity

We kunnen niet wachten om weer lekker lang buiten te zitten ‘s avonds.

De zomervakantie hebben we in oktober al ingevuld. Ik vind het nog steeds een beetje suf om zo vroeg te boeken. Daar lees je hier meer over. Toch is het fijn om te weten dat alles is geregeld. We gaan in de zomervakantie eerst een week naar Oostenrijk en vanaf daar rijden we door naar Kroatië. Beide landen zijn nieuw voor ons (alhoewel ik als kind ooit een vakantie in Oostenrijk ben geweest) en we zijn heel benieuwd hoe het ons bevalt. Vooral over Kroatië horen we zulke goede verhalen, dat we nu eens willen ervaren of het inderdaad zo’n fijn en mooi vakantieland is. We kunnen niet wachten.

Camping Les Cigales

Verder gaan we nog wel wat weekendjes weg, al hebben we nog niets gepland. We wachten het weer af. Wél gaan we dit jaar een weekendje naar de camping met Martine en haar gezin. Het is ongelooflijk, maar eerder is het er niet van gekomen. Dat kan natuurlijk niet en daarom plannen we binnenkort een weekend. Nu al zin in!

Het kampeerseizoen 2018 van Martine

Het eerste kampeeravontuur van dit jaar wilde ik met Pasen beleven. Dat was althans wat ik in januari in gedachten had. Vorig jaar brachten we de paasdagen door op De Beerze Bulten en dat beviel prima. Toen ik echter de kalender erbij pakte en ontdekte dat Pasen dit jaar wel erg vroeg valt, wijzigden de plannen al snel. Want I love2camp, maar niet in de kou en regen.

kindercamping beerze bulten

Pasen 2017 brachten we door op De Beerze Bulten.

Daarom komt ons reispaleis pas in de meivakantie uit de stalling. Dan willen we namelijk een weekje naar Denemarken. Op een stedentripje naar Kopenhagen na, ken ik het land niet. En daar moet verandering in komen. Bovendien willen de kids graag eens naar Legoland dus 1+1=2. Een camping heb ik nog niet uitgezocht, dus kom maar door met die tips.

In het voorseizoen staat ook een weekendje met Marije op het programma. Zoals mijn Love2camp-partner al zei, wordt het de eerste vakantie samen. Ik heb er zin in!

Côte d'Azur

Het zal zoeken worden, maar ook aan de Côte d’Azur zijn rustige strandjes te vinden.

En dan de zomer. Erg origineel is het niet, want ook dit jaar gaan we weer naar Frankrijk. We hebben een camping aan de Côte d’Azur gereserveerd. Vraag me niet waarom, want ik hou helemaal niet van de drukte en het filerijden langs de kust. Laat staan van overbevolkte stranden en kermis op de boulevard. Een vlaag van verstandsverbijstering zullen we maar denken. Al weet ik uit ervaring dat de vakanties waar je het minste van verwacht, vaak het leukste zijn. En bovendien ben ik wél dol op het prachtige Franse binnenland en de heldere riviertjes. Gelukkig zijn die niet ver weg.

Ben je benieuwd naar ons wel en wee op de camping? Volg ons dan vooral. En vergeet niet je eigen tips en verhalen te delen. Zijn we dol op!

Kampeer en Caravan Jaarbeurs
Camp to Go afl 1
Scout – stop & stay-camper
Camp to Go
ann mah De vergeten kamerann mah De vergeten kamer
Camping Sandaya La Côte de Nacre 6
kampeercadeautjes voor in de schoen
Caravanity by Campooz luifel 2
2 antwoorden
  1. Trudy
    Trudy zegt:

    Mooie plannen, dames! Dat wordt vast een mooi kampeerseizoen. Ik ben heel benieuwd hoe het weekje met een camper bevalt, Marije. Wij zijn tegenwoordig dol op het reizen en rijden met ons eigen verblijf maar zijn nog altijd blij dat we in de tijd dat de kinderen mee gingen een caravan hadden.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *