Vada beach

Zomer 2017: Het grote zoeken

Het Grote Zoeken is weer begonnen. Waar gaan we volgend jaar kamperen? Dit keer dacht ik een beetje op tijd te zijn, maar uiteindelijk heb ik nog niet echt doorgepakt. Hopelijk herhaalt het scenario van vorig jaar zich niet. Toen kwam ik er in januari achter dat veel campings al vol zaten. En dat terwijl ik toen dacht ik dat ik er lekker vroeg bij was. Niet dus.

Nog steeds stuit het me een beetje tegen de borst. Het is pas december, de zomervakantie is nog zo ver weg en ik ben alweer op zoek naar een bestemming voor volgend jaar. Natuurlijk is het heerlijk om hier mee bezig te zijn en ben ik gek op campings zoeken, maar het is wel een beetje vroeg. De vrijheid van het kamperen gaat er voor mij op deze manier een beetje af.

lm

Op de verlanglijst: pittoreske plaatsjes waar we kunnen poseren 😉

Ik weet het, er zijn talloze campings waar je helemaal niet hoeft te reserveren. Zelfs niet in het hoogseizoen. Maar met twee kinderen en zelf nog wat wensen hebben we toch een bepaald soort camping op het oog. Niet te massaal, maar wel met fijne voorzieningen. Schoon sanitair. Een zwembad. Liefst bij dicht bij het (zand)strand. Ruime plekken. Geen disco tot diep in de nacht. Leuke plaatsjes in de omgeving. Maximaal 1500 kilometer rijden. En ga zo maar door. Vorig jaar heb ik ook lang gezocht naar twee fijne campings. Lees hier maar hoe ik in februari al last van kampeerstress had. Uiteindelijk is het gelukt en vonden we in Italië twee supercampings: Orchidea en Valle Gaia.

En waar de bloemen bij het shirt van mijn jongste mannetje kleuren...

En waar de bloemen bij het shirt van mijn jongste mannetje kleuren…


Kiezen we een combi?

Nu is de zoektocht dus opnieuw begonnen. Het begint bij het land: kiezen we weer voor een combinatie van Frankrijk en Spanje? Gaan we voor het eerst naar Kroatië? Of gaan we weer naar Italië, waar we het dit jaar zo naar onze zin hebben gehad? En dan zijn we ook nog bezig met een leuke Love2camp-serie over vakantielanden. De campings in Slowakije en Engeland zijn bijvoorbeeld ook mooi.

Allemaal geneuzel om niets, I know! En campings zoeken is natuurlijk hartstikke leuk. Dus no worries, ik zoek nog even verder!

Weet jij al waar je volgende zomer naartoe gaat?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *