Getest: Anti-slip zwemsokken – Sweakers

“Niet rennen, niet rennen, NIET RENNEN.” Het zijn denk ik de twee woorden die ik het vaakst gebruik als ik met mijn kids in een zwembad ben. Helaas is mijn gebrul meestal tegen dovemansoren gezegd, dus het was wachten op de keer dat het fout zou gaan…

En dat gebeurde tijdens ons kampeerweekend op camping Beerze Bulten. Mijn dochter van vijf was razend enthousiast over het zwembad aldaar. De glijbanen, de stroomversnelling en het gedeelte met zand, ze vond het allemaal geweldig. Ondanks onze waarschuwingen dat het glad was rende ze continu van hot naar her. Heel veel vaak ging dat goed, maar één keer niet. Ze maakte een flinke smakkerd, gleed door en eindigde met haar hoofd tegen muur. Het resultaat was gelukkig alleen een enorm bult, maar het had net goed een hersenschudding of een flinke jaap kunnen zijn.

Sweakers

sweakers2Moraal van het verhaal: laat je kinderen niet rennen rond een zwembad. Klinkt belerend he? Weet ik. Net zoals ik weet dat het natuurlijk een schier onmogelijke opgave is. Daarom vind ik de anti-slip zwemsokken van Ockyz die we laatste kregen opgestuurd zo leuk. Deze sweakers (swimming sneakers) zouden voor meer grip op een gladde ondervloer zorgen.

Dat wilden we weleens uittesten. Mijn kids keken me een beetje raar aan toen ze de proef op de som moesten nemen. Sokken in het zwembad? Maar toen ik beloofde dat ze hun gang konden gaan zonder dat moeders steeds “Niet rennen, niet rennen, NIET RENNEN” zou schreeuwen gingen ze al snel overstag. Dat de sokken er cool uitzien hielp gelukkig ook mee. Voor jongens is er namelijk ook een stoere, donkerblauwe variant.sweakers-blauw-1

Tevreden? Vooralsnog wel. We hebben ze pas één keer getest en op die dag zijn ze niet uitgegleden. Dat zal best toeval zijn, want valpartijen kun je nu eenmaal niet altijd voorkomen. Toch denk ik dat mijn wildebrassen met deze sweakers minder vaak een smakkerd zullen maken.

Anti-slip zwemsokken

Enthousiast geworden? Je kunt de zwemsokken onder meer hier bestellen. Ze kosten €19,95 per paar. Wij mogen vier waardebonnen t.w.v. 10,- weggeven. Mooi meegenomen toch? Op onze Facebook-pagina lees je hoe je deze kunt winnen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *